Formularz kontaktowy

Jeśli masz pomysł na materiał, który może zainteresować użytkowników
samochodów, opisz nam go, korzystając z poniższego formularza kontaktowego:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Melle Sp. z o.o., moich danych osobowych zawartych w formularzu kontaktowym na stronie k2.com.pl/blog/kontakt w celu i zakresie koniecznym do wysłania informacji handlowej. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i każdemu przysługuje prawo do jej cofnięcia.

.
Klauzula informacyjna
Melle Sp. z o.o. z siedzibą w Stary Staw 9, 63-400 Ostrów Wielkopolski, jako administrator danych osobowych informuje Pana/Panią, iż:
- podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do otrzymania informacji handlowej w odpowiedzi na wysłane zapytanie;
- posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcie zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania;
- podane dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) i zgodnie z treścią Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych;
- wszelkie pytania oraz oświadczenia o wycofaniu zgody na przetwarzanie Pana/Pani danych osobowych należy kierować na adres mailowy kontakt@melle.com;
- dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny do wysłania informacji handlowej;
- ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych.